POSTOJI LI NEŠTO GLAMUROZNIJE OD FOTOGRAFIJA NA CRVENOM TEPIHU? EventService ima poseban Red Carpet Paket koji podrazumeva iznajmljivanje crvenog tepiha sa stubićima i ostalom pratećom opremom (backwall ili roll up).

Posedujemo dva tipa stubića. TIP 1 je on prohroma i visine je 100cm. TIP 2 je plastificirani čelik u metalik boji visine 100 cm i visine 60cm. Za oba tipa koriste se bordo konopi maksimalne dužine 160cm - zbog luka koji nastaje kad se konop postavi između dva stubića dužina je oko 130cm.

Barijera stubići se koriste za usmeravanje kretanja ili zaštitu prolaza. Idealni su za označavanje ulaza na događaj, ograđivanje eksponata ili VIP zona. Stubići za usmeravanje svojim izgledom zadovoljavaju i estetske norme pa se mogu postavljati i u cilju uređenja prostora.

Iznajmljivanje barijera stubova za vaše glamurozne proslave!

Event Service vam nudi iznajmljivanje barijera stubića za velike i male glamurozne proslave, raspolažemo velikim brojem stubića a pored toga po želji klijenta možemo napraviti personalizovanje navlake za konope u bojama vaše kompanije! Tako smo za Pink televiziju napravili navlake u pink boji, po želji drugih klijenata u plavoj, žutoj... Za vas možemo napraviti sve što poželite! Pozovite nas za više informacija a na slikama pogledajte kako izgledaju naši stubići na različitim proslavama!

Event Service3 nudi vam i iznajmljivanje crvenog tepiha bez barijera stubića! Pogledajte kako poznati izgledaju na našem crvenom tepihu!

iznajmljivanje barijera stubova
iznajmljivanje pagoda

AKTUELNO

 
Želite venčanje iz snova na otvorenom? Prepustite organizaciju nama! Šatori za svadbe i velike proslave uz komplet prateću opremu! 
 
Organizujete doček svatova, dečiji rođendan? Ili neki korporativni događaj? Pogledajte našu ponudu šatora! 
 
Imamo veliki izbor stolova za sve tipove proslava! Ako želite glamurozno slavlje pogledajte naše okrugle banket stolove! 
 
Tifani stolice u beloj i zlatnoj boji, za nezaboravna venčanja, rođendane i vaše bitne proslave! 
 
Mi imamo sve! Tanjiri i escajg kao i kompletna ketering oprema za vaš događaj! 
 
Tu smo da vas rashladimo u ovim toplim danima!  
 

Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i poslovi koje smo uspešno odradili.

Lista referenci »