Svaka uspešna kompanija uvek ima dobar povod za proslavu, bilo da se radi o završetku uspešne poslovne godine, promociji novog proizvoda ili usluge, proslavi praznika, ili nekoj drugoj prilici za slavlje, a mi smo tu da vam pomognemo u organizaciji. Organizujemo korporativne proslave po sistemu ključ u ruke u skladu sa vašim željama i ciljevima. Mi ćemo se pobrinuti za svaki detalj, bilo da organizujete proslavu za 50 ili 1000 ljudi. Nudimo vam razne mogućnosti, kompletnu ili delimičnu organizaciju, iznajmljivanje opreme, ekskluzivnu lokaciju na kojoj će se održati događaj, medijsku pokrivenost vašeg događaja i još mnogo toga. Event Service je tu da vam pomogne da se predstavite u najboljem svetlu vašim zvanicama. Naši organizatori će vam u svakom momentu biti na raspolaganju jer znamo koliko je bitno pravovremeno reagovanje na bilo koju promenu ili novu situaciju.

Otvarate novu fabriku ili proizvodni pogon i želite svečano otvaranje? Sve prepustite nama, imamo dugogodišnje iskustvo u organizaciji najvećih događaja.

Pružite vašim zaposlenima baš ono što zaslužuju - najbolji ketering uz širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, motivišite ih i inspirišite za nove pobede i nove ideje.

Organizovaćemo za vašu kompaniju Family day na našoj ili vašoj lokaciji. Prepustite nama sve detalje organizacije. Nudimo vam izuzetne lokacije na otvorenom koje su idealne za zabavu cele porodice.

Proslava dana kompanije je vaš poseban da. Vaši klijenti zaslužuju samo najbolje, napravite im nezaboravnu proslavu i predstavite vaše zaposlene u najboljem svetlu. Tu smo i za vaše razne jubileje, proslavu 8. Marta kao i novogodišnje proslave. Naš stručni tim će se pobrinuti za sve detalje, opremu, ozvučenje, osvetlenje, novogodišnju jelku i ostale detalji koji su neophodni da se predstavite u najboljem svetlu.

Uverite zašto su se neke od najuspešnijih kompanija u Srbiji odlučili baš za nas i pridružite se onima koji su na samom vrhu!

- Iznajmljivanje prostora
- Iznajmljivanje kompletne opreme
- Iznajmljivanje benda/DJa i dodatnog ozvučenja po potrebi
- Uređivanje prostora, adekvatna dekoracija za potrebe vaše proslave
- Izbor pića prema vašim željama
- Hrana po izboru (ketering, finger food ili meni)
- Organizacija kompletnog osoblja

iznajmljivanje pagoda

AKTUELNO

 
Želite venčanje iz snova na otvorenom? Prepustite organizaciju nama! Šatori za svadbe i velike proslave uz komplet prateću opremu! 
 
Organizujete doček svatova, dečiji rođendan? Ili neki korporativni događaj? Pogledajte našu ponudu šatora! 
 
Imamo veliki izbor stolova za sve tipove proslava! Ako želite glamurozno slavlje pogledajte naše okrugle banket stolove! 
 
Tifani stolice u beloj i zlatnoj boji, za nezaboravna venčanja, rođendane i vaše bitne proslave! 
 
Mi imamo sve! Tanjiri i escajg kao i kompletna ketering oprema za vaš događaj! 
 
Tu smo da vas rashladimo u ovim toplim danima!  
 

Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i poslovi koje smo uspešno odradili.

Lista referenci »