Kontakt

Ada Ciganlija bb
Beograd | Srbija
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
062/221-414 060/116-8806

Kontakt forma

Pošaljite el. poštu

EVENT SERVICE - ORGANIZOVANJE DOGAĐAJA I IZNAJMLJIVANJE OPREME

iznajmljivanje stolica

Iznajmljivanje Tiffany stolica

Tiffany stolice, najtraženije ove sezone! Imamo ih u beloj i zlatnoj boji! Savršene su za svaki događaj, od romantičnog venčanja do korporativne proslave za poslovne saradnike i klijente! Pozovite nas za najbolju ponudu!

Više informacija »
Cvetni zid

Cvetni zid za klijenta UniCredit Bank

Još jedan uspešno realizovan projekat, od idejnog rešenja do konačne realizacije. Cvetni zid za klijenta povodom 8. Marta, zamišljen kao čestitka svim dragim damama. Verujem da smo mnogima ulepšali ovaj Dan Žena! .

Više informacija »
iznajmljivanje  satora

Iznajmljivanje šatora za sve prilike

Kod nas možete iznajmiti satore za sajmove, gradske proslave, kulturne manifestacije, koncerte, venčanja i ostale događaje. Pored šatora kod nas možete iznajmiti kompletnu opremu za organizovanje bilo kog događaja.

Više informacija »
organizovanje koncerata

Organizovali smo koncert Šabana Šaulića

Bila nam je velika čast i privilegija da baš mi budemo organizatori koncerta Šabana Šaulića. Ovim spektakularnim koncertom kralj narodne muzike obeležio je 50 godina karijere. Kompletna organizacija i produkcija…

Više informacija »
koncert Maya Berovic

Spektakl Maje Berović u Areni

Događaje poput ovoga planiramo mesecima a na realizaciji radi čitav tim ljudi koji pružaju svoj maksimum kako bi događaj prošao savršeno. Marketing i PR kampanju radi naš tim stručnjaka dok se paralelno radi...

Više informacija »
predstava uspavana lepotica

Produkcija predstave Uspavana lepotica

Izvršna produkcija predstave Uspavana lepotica još je jedan u nizu uspeha u prethodnoj godini. Sa ovom predstavom završili smo poslovnu godinu i pružili deci nesvakidašnju pozorišnu predstavu sa animacijom i specijalnim efektima .

Više informacija »
organizovanje vencanja

Organizovanje venčanja

Odlučili ste se za nalvažniji korak u vašem životu i počinjete da planirate vaše venčanje iz snova! Mi znamo da je pred vama ogroman posao. Organizovati svadbeno veselje nije nimalo jednostavno a pred vama je veliki broj obaveza ...

Više informacija »
iznajmljivanje dvoseda

Iznajmljivanje fotelja I dvoseda

Kod nas možete iznajmiti dvosede i fotelje za vaše proslave. U ponudi imamo fotelje i dvosede u crnoj i beloj boji. Naš nameštaj je idalan za organizovanje različitih vip događaja, seminara, korporativnih proslava kao i ostalih proslava...

Više informacija »
iznajmljivanje stolova

Organizovanje korporativnih prosalva

Iz godine u godinu naša oprema je deo najvećih korporativnih proslava širom zemlje. Raspolažemo najvećom količinom opreme u zemlji te smo u mogućnosti da u najkraćem roku odgovorimo na svaki zahtev vaše kompanije.

Više informacija »
Iznajmljivanje satora

Otvaranje hladnjača Brestovik

Još jedan uspešno organizovan događaj po sistemu ključ u ruke u našoj organizaciji. Imali smo tu čast da nam vlasnici hladnjača prepuste celokupnu organizaciju ovog velikog događaja a na slikama možete videti kako je sve izgledalo.

Više informacija »
iznajmljivanje barskih stolova

Iznajmljivanje barskih stolova

Veliki izbor barskih stolova za vaše događaje. Naši barski stolovi uklapaju se u svaki ambijent I idealno su rešenje za vašu proslavu. Bilo da je u pitanju korporativni događaj ili privatna proslava mi imamo idealno rešenje za vas!

Više informacija »
iznajmljivanje  satora

Iznajmljivanje šatora za sve prilike

Kod nas možete iznajmiti satore za sajmove, gradske proslave, kulturne manifestacije, koncerte, venčanja i ostale događaje. Pored šatora kod nas možete iznajmiti kompletnu opremu za organizovanje bilo kog događaja.

Više informacija »
iznajmljivanje  barskih stolova

Naša oprema u rijalitiju ‘’Parovi’’

Bavimo se iznajmljivanjem opreme za razne događaje a danas smo imali priliku da iznajmimo opremu za prvo rijaliti venčanje! Mi smo tu da vam obezbedimo sve što vam treba za vaše venčanje iz snova! Iznajmljivanje šatora za venčanja iz snova!.

Više informacija »
Iznajmljivanje crvenog tepiha

Crveni tepih i stubovi sa konopcem

EventService ima poseban Red Carpet Paket koji podrazumeva iznajmljivanje crvenog tepiha sa stubićima i ostalom pratećom opremom (backwall ili roll up). Postoji li nešto glamuroznije od fotografija na crvenom tepihu?

Više informacija »
iznajmljivanje satora za svadbe

Iznajmljivanje šatora za svadbe

Vaša svadba ispod našeg šatora biće savršena! U ponudi imamo različite šatore, različitih dimenzija i namena. Veličinu šatora prilagođavamo vašim željama kao i broju gostiju koje očekujete. izaberite stolove u našoj galeriji...

Više informacija »

Mi imamo sve što vam treba! Veliki izbor stolova i stolica za vaše glamurozne proslave!

iznajmljivanje stolova i stolica

Stolovi i stolice

Iznajmljivanje stolova i stolica za vašu proslavu! Mi imamo sve! Iznajmljujemo banket stolove, barske stolove, konferencijske stolove, banket stolice, tifani stolice, barske stolice, drvene stolice, kafanske stolice...

Više informacija »
Iznajmljivanje tifani stolica

Iznajmljivanje Tiffany stolica

Oduvek ste zamišljali svoje venčanje kao u američkim filmovima? Predivne, elegantne stolice i raskošna dekoracija? Event Service je tu da vaše snove pretvori u stvarnost! Iznajmljivanje Tiffany stolica u beloj i zlatnoj boji!

Više informacija »
iznajmljivanje pagoda za svadbe

Iznajmljivanje pagoda

Događaji su brojni, različiti i puni izazova a organizacija na visokom nivou zahteva iskustvo, znanje i posvećenost. Ali najbitnije je da imate pravu opremu! Event Service vam nudi iznajmljivanje pagoda kao i ....

Više informacija »
iznajmljivanje barskih stolova

Barski stolovi

Iznajmljivanje barskih stolova sa streč stolnjakom! U ponudi imamo nekoliko vrsta barskih stolova i sigurni smo da ćete kod nas naći ono što vam treba! Elegantni stolovi sa streč stolnjacima ili četvrtaski barski stolovi...

Više informacija »
Iznajmljivanje tanjira i escajga

Iznajmljivanje tanjira i escajga

Ne morate više da brinete da li ćete imati dovoljno tanjira za sve goste! Dovoljno je da nas pozovete i kažete koliko vam kompleta treba i dobićete tanjire i escajg u najkraćem mogućem roku! Inker porcelanski tanjiri i Bendorf escajg!

Više informacija »
iznajmljivanje opreme za događaje

Kick off 2017 Belexpo

Dugi niz godina sarađujemo sa najuspešnijim kompanijama u regionu. Naša oprema deo je brojnih korporativnih proslava. Pratimo svetske trendove i samo kod nas možete iznajmiti najaktuelnije četvrtaste i pravougaone...

Više informacija »
iznajmljivanje pagoda

AKTUELNO

 
Želite venčanje iz snova na otvorenom? Prepustite organizaciju nama! Šatori za svadbe i velike proslave uz komplet prateću opremu! 
 
Organizujete doček svatova, dečiji rođendan? Ili neki korporativni događaj? Pogledajte našu ponudu šatora! 
 
Imamo veliki izbor stolova za sve tipove proslava! Ako želite glamurozno slavlje pogledajte naše okrugle banket stolove! 
 
Tifani stolice u beloj i zlatnoj boji, za nezaboravna venčanja, rođendane i vaše bitne proslave! 
 
Mi imamo sve! Tanjiri i escajg kao i kompletna ketering oprema za vaš događaj! 
 
Tu smo da vas rashladimo u ovim toplim danima!  
 

Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i poslovi koje smo uspešno odradili.

Lista referenci »