Bila nam je velika čast i privilegija da baš mi budemo organizatori koncerta Šabana Šaulića. Ovim spektakularnim koncertom kralj narodne muzike obeležio je 50 godina karijere.   Koncertu je prisustvovalo više od 22.000 ljudi čime smo obirili i rekord Štark Arene a popularni pevač je na najbolji mogući način krunisao karijeru dugu pet decenija. Šaban Šaulić je jedan od najtiražnijih pevača u istoriji domaće scene a kolege i publika proglasili su ga kraljem narodne muzike.

Kao organizatori velikih koncerata uvek dajemo svoj maksimum da događaj bude pravi spektakl i da se dugo pamti. Ovaj koncert ćemo i mi pamtiti po mnogo čemu, a prvi put se desilo da smo morali da pustimo u prodaju i ulaznice sa smanjenom vidljivoštu. Za ovaj koncert tražila se karta više i to ne jedna nego hiljade! Ovaj koncert biće zapamćen i po spektakularnoj medijskoj kocki na kojoj su prikazani dosad neviđeni momenti iz života kralja narodne muzike.

Šaban Šaulić započeo je svoju karijeru davne 1969. godine kada je imao samo 18 godina. Od tada njegova karijera ide uzlaznom putanjom a hitovi se hižu jedan za drugim. Hitovi koji traju godinama, hitovi u kojima uživaju i stari i mladi. Koncertu su prisustvovale brojne kolege sa muzičke scene kao i mnogobrojne VIP ličnosti. 

Naš zadatak bila je kompletna organizacija događaja a to podrazumeva sledeće:

  • Ugovaranje zakupa Štark Arene
  • Ugovaranje izvođača
  • Marketing i PR kampanja u trajanju od 7 meseci
  • Organizacija prodaje karata u zemlji i inostranstvu
  • Tehnička realizacija i produkcija samog događaja
  • Konfigurisanje i postavka mobilijara (barski stolovi, restoranski stolovi, stolice, separei)

 

  

 

iznajmljivanje pagoda

AKTUELNO

 
Želite venčanje iz snova na otvorenom? Prepustite organizaciju nama! Šatori za svadbe i velike proslave uz komplet prateću opremu! 
 
Organizujete doček svatova, dečiji rođendan? Ili neki korporativni događaj? Pogledajte našu ponudu šatora! 
 
Imamo veliki izbor stolova za sve tipove proslava! Ako želite glamurozno slavlje pogledajte naše okrugle banket stolove! 
 
Tifani stolice u beloj i zlatnoj boji, za nezaboravna venčanja, rođendane i vaše bitne proslave! 
 
Mi imamo sve! Tanjiri i escajg kao i kompletna ketering oprema za vaš događaj! 
 
Tu smo da vas rashladimo u ovim toplim danima!  
 

Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i poslovi koje smo uspešno odradili.

Lista referenci »