Odlučili ste se za nalvažniji korak u vašem životu i počinjete da planirate vaše venčanje iz snova! Mi znamo da je pred vama ogroman posao. Organizovati svadbeno veselje nije nimalo jednostavno a pred vama je veliki broj obaveza - pronalaženje idealnog restorana, benda, pozivnica, dekoracije...

Event Service je tu da vam pomogne! Možemo vam organizovati svadbeno veselje kakvo ste zamislili! Imamo saradnju sa velikim brojem restorana tako da ćemo vam pomoći u pronalaženju idealnog restorana. Ukoliko se odlučite za venčanje na otvorenom sve prepustite nama! Predložićemo vam idealne lokacije za vaš najlepši dan a komplet opremu, ketering i sve ostalo organizovaćemo mi! 

Dekoraciju takođe prepustite nama! Pogledajte veliki izbor dekoracija na našem sajtu Dream Events. Tu smo da sve vaše želje pretvorimo u stvarnost! Znamo koliko je bitna dekoracija venčanja te zato u ponudi imamo veliki izbor vaza, svećnjaka i ostale dekorativne opreme.

iznajmljivanje pagoda

AKTUELNO

 
Želite venčanje iz snova na otvorenom? Prepustite organizaciju nama! Šatori za svadbe i velike proslave uz komplet prateću opremu! 
 
Organizujete doček svatova, dečiji rođendan? Ili neki korporativni događaj? Pogledajte našu ponudu šatora! 
 
Imamo veliki izbor stolova za sve tipove proslava! Ako želite glamurozno slavlje pogledajte naše okrugle banket stolove! 
 
Tifani stolice u beloj i zlatnoj boji, za nezaboravna venčanja, rođendane i vaše bitne proslave! 
 
Mi imamo sve! Tanjiri i escajg kao i kompletna ketering oprema za vaš događaj! 
 
Tu smo da vas rashladimo u ovim toplim danima!  
 

Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i poslovi koje smo uspešno odradili.

Lista referenci »