Za klijenta UniCredit Bank realizovali smo kompletnu aktivaciju za 8. Mart. Napravljen je cvetni zid u dimenzijama 3*2 metra sa ispisom po želji klijenta, sve od svežih ruža. U okviru zida dekorisana je i klupa za slikanje, a dame su iznenađene sa poklon ružom.

Izvršna produkcija predstave Uspavana lepotica još je jedan u nizu uspeha u prethodnoj godini. Sa ovom predstavom završili smo poslovnu godinu i pružili deci nesvakidašnju pozorišnu predstavu sa animacijom i specijalnim efektima.

Protekla godina donela nam je velike uspehe a koncert Maje Berović jedan je od najvećih. Jedna od najpopularnijih mladih zvezda današnjice obradovala je svoju vernu publiku nezaboravnim koncertom u Štark Areni. Bili smo na visini zadatka pa smo i ovaj put pokazali zašto velike zvezde biraju baš nas. I ovaj koncert protekao je sjajno a Maju porede sa Beyonce jer se još nije desilo da domaći izvođač rasproda Arenu za mesec dana.

 

Bila nam je velika čast i privilegija da baš mi budemo organizatori koncerta Šabana Šaulića. Ovim spektakularnim koncertom kralj narodne muzike obeležio je 50 godina karijere.   Koncertu je prisustvovalo više od 22.000 ljudi čime smo obirili i rekord Štark Arene a popularni pevač je na najbolji mogući način krunisao karijeru dugu pet decenija. Šaban Šaulić je jedan od najtiražnijih pevača u istoriji domaće scene a kolege i publika proglasili su ga kraljem narodne muzike.

Iz godine u godinu naša oprema je deo najvećih korporativnih proslava širom zemlje. Raspolažemo najvećom količinom opreme u zemlji te smo u mogućnosti da u najkraćem roku odgovorimo na svaki zahtev vaše kompanije. Bilo da proslavu organizujete u vašem ili eksternom prostoru mi vam nudimo sve - barske stolove, stolice, banket stolice, ozvučenje, osvetljenje, ketering...

I ove godine naša oprema bila je deo Dana Afrike koji se već tradicionalno, svake godine priređuju u Muzeju afričke kulture. Na slikama možete videti naše šatore, stolove i dečije setove stolova i stolica.

U naselju Brestovik, na opštini Grocka, svečano su otvorene hladnjače Brestovik a mi smo bili deo ovog velikog događaja.

Još jedan uspešno organizovan događaj po sistemu ključ u ruke u našoj organizaciji. Imali smo tu čast da nam vlasnici hladnjača prepuste celokupnu organizaciju ovog velikog događaja a na slikama možete videti kako je sve izgledalo.

Bavimo se iznajmljivanjem opreme za razne događaje a danas smo imali priliku da iznajmimo  opremu za prvo rijaliti venčanje! Mi smo tu da vam obezbedimo sve što vam treba za vaše venčanje iz snova! Iznajmljivanje šatora za venčanja iz snova!

Dugi niz godina sarađujemo sa najuspešnijim kompanijama u regionu. Naša oprema deo je brojnih korporativnih proslava.

Broj gostiju ne mora da bude ograničen kada mi obezbeđujemo opremu za vaše proslave! 

Naši barijera stubići idealni su za razne proslave i događaje. Bilo da je u pitanju gala proslava ili promotivni događaj vaše kompanije sa našim stubićima ne možete da pogrešite.

iznajmljivanje pagoda

AKTUELNO

 
Želite venčanje iz snova na otvorenom? Prepustite organizaciju nama! Šatori za svadbe i velike proslave uz komplet prateću opremu! 
 
Organizujete doček svatova, dečiji rođendan? Ili neki korporativni događaj? Pogledajte našu ponudu šatora! 
 
Imamo veliki izbor stolova za sve tipove proslava! Ako želite glamurozno slavlje pogledajte naše okrugle banket stolove! 
 
Tifani stolice u beloj i zlatnoj boji, za nezaboravna venčanja, rođendane i vaše bitne proslave! 
 
Mi imamo sve! Tanjiri i escajg kao i kompletna ketering oprema za vaš događaj! 
 
Tu smo da vas rashladimo u ovim toplim danima!  
 

Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i poslovi koje smo uspešno odradili.

Lista referenci »