Protekla godina donela nam je velike uspehe a koncert Maje Berović jedan je od najvećih. Jedna od najpopularnijih mladih zvezda današnjice obradovala je svoju vernu publiku nezaboravnim koncertom u Štark Areni. Bili smo na visini zadatka pa smo i ovaj put pokazali zašto velike zvezde biraju baš nas. I ovaj koncert protekao je sjajno a Maju porede sa Beyonce jer se još nije desilo da domaći izvođač rasproda Arenu za mesec dana.

Maja prati svetske trendove kada je muzika u pitanju ali pratimo i mi jer želimo da naši događaji budu na nivou svetskih! Ovaj koncert je bio i više od toga, zajednički smo napravili pravi svetski šou i ostavili Majinu publiku bez daha. Maja Berović je nakon 12 godina karijere, na najbolji mogući način, zahvalila svojim fanovima za vernost i podršku koju joj pružaju od samog početka.

Događaje poput ovoga planiramo mesecima a na realizaciji radi čitav tim ljudi koji pružaju svoj maksimum kako bi događaj prošao savršeno. Marketing i PR kampanju radi naš tim stručnjaka dok se paralelno radi na organizaciji i prodaji karata kao i tehničkoj realizaciji i produkciji samog događaja. Konfigurisanje i postavka mobilijara se takođe pažljivo planiraju mesecima, a ne postoji zadatak ili izazov koji ne možemo da oa ostvarimo.

  

 

 

iznajmljivanje pagoda

AKTUELNO

 
Želite venčanje iz snova na otvorenom? Prepustite organizaciju nama! Šatori za svadbe i velike proslave uz komplet prateću opremu! 
 
Organizujete doček svatova, dečiji rođendan? Ili neki korporativni događaj? Pogledajte našu ponudu šatora! 
 
Imamo veliki izbor stolova za sve tipove proslava! Ako želite glamurozno slavlje pogledajte naše okrugle banket stolove! 
 
Tifani stolice u beloj i zlatnoj boji, za nezaboravna venčanja, rođendane i vaše bitne proslave! 
 
Mi imamo sve! Tanjiri i escajg kao i kompletna ketering oprema za vaš događaj! 
 
Tu smo da vas rashladimo u ovim toplim danima!  
 

Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i poslovi koje smo uspešno odradili.

Lista referenci »