U naselju Brestovik, na opštini Grocka, svečano su otvorene hladnjače Brestovik a mi smo bili deo ovog velikog događaja.

Još jedan uspešno organizovan događaj po sistemu ključ u ruke u našoj organizaciji. Imali smo tu čast da nam vlasnici hladnjača prepuste celokupnu organizaciju ovog velikog događaja a na slikama možete videti kako je sve izgledalo.

Celokupan događaj organizovan je u našem velikom šatoru. Organizacija je morala da bude na najvišem nivou, kao i za svaki drugi događaj koji radimo. Hladnjače Brestovik najveće su hladnjače u regionu a samom otvaranju prisustvovalo je preko 400 zvanica.

Za ovu priliku montiran je šator sa tepihom, kao i bina dimenzija 4*2m. Govornicu smo takođe brendirali i obezbedili zvuk i svetlo. 

Pored šatora za ovaj događaj obezbedili smo banket stolove i stolice, barske stolove i stolice, ketering, escajg i tanjire kao i sve ostale elemente kako bi ceo događaj protekao prefektno. 

iznajmljivanje pagoda

AKTUELNO

 
Želite venčanje iz snova na otvorenom? Prepustite organizaciju nama! Šatori za svadbe i velike proslave uz komplet prateću opremu! 
 
Organizujete doček svatova, dečiji rođendan? Ili neki korporativni događaj? Pogledajte našu ponudu šatora! 
 
Imamo veliki izbor stolova za sve tipove proslava! Ako želite glamurozno slavlje pogledajte naše okrugle banket stolove! 
 
Tifani stolice u beloj i zlatnoj boji, za nezaboravna venčanja, rođendane i vaše bitne proslave! 
 
Mi imamo sve! Tanjiri i escajg kao i kompletna ketering oprema za vaš događaj! 
 
Tu smo da vas rashladimo u ovim toplim danima!  
 

Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i poslovi koje smo uspešno odradili.

Lista referenci »