Dugi niz godina bavimo se organizacijom raznih događaja. Događaji su brojni, različiti i puni izazova a organizacija na visokom nivou zahteva iskustvo, znanje i posvećenost. Pogledajte kako je izgledalo polaganje kamena temeljca za izgradnju fabrike nudli u Rumi.

Funkcionerka SNS Maja Gojković i izvršni direktor Sinovation grupe iz Nepala Nirvana Čaudri položili su u Rumi kamen temeljac za izgradnju fabrike nudli - polugotovih jela od testenine.

Nepalska kompanija postoji 140 godina ima fabrike na četiri kontinenta u deset zemalja i ima širok spektar poslova od energetike do telekomunijkacija, a posebno su poznati po proizvodnji nudli. Događaj smo organizovali po sistemu ključ u ruke, pobrinuli smo se za svaki detalj, od postavljanja velikog šatora za ovakve prilike, bine, govornice, press-walla, zastave pa sve do keteringa, posluženja i dekoracije.

Uradili smo i brendiranje govornice i press wall-a kao i postavku ozvučenja.

iznajmljivanje pagoda

AKTUELNO

 
Želite venčanje iz snova na otvorenom? Prepustite organizaciju nama! Šatori za svadbe i velike proslave uz komplet prateću opremu! 
 
Organizujete doček svatova, dečiji rođendan? Ili neki korporativni događaj? Pogledajte našu ponudu šatora! 
 
Imamo veliki izbor stolova za sve tipove proslava! Ako želite glamurozno slavlje pogledajte naše okrugle banket stolove! 
 
Tifani stolice u beloj i zlatnoj boji, za nezaboravna venčanja, rođendane i vaše bitne proslave! 
 
Mi imamo sve! Tanjiri i escajg kao i kompletna ketering oprema za vaš događaj! 
 
Tu smo da vas rashladimo u ovim toplim danima!  
 

Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i poslovi koje smo uspešno odradili.

Lista referenci »